Vanuit BUUR organiseren wij diverse sociale programma’s en activiteiten. Altijd zijn we op zoek naar leuke ideeën voor programma’s en activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid en het geluk van de bewoners in Brakkenstein. Zo denken we momenteel mee over een beweegparcours voor senioren in de wijk, waarin onze BUURtuin een rol zal gaan spelen. We blijven doorgaan met onze bekende wijkproeverijen en willen in de toekomst ook lezingen, kleinschalige optredens en andere leuke activiteiten organiseren. Heb je zelf een leuk idee voor de wijk en wil je dat wij meedenken/meedoen? Je kunt je ideeën delen met één van onze medewerkers aan de bar, of neem contact op met ons via onze mail of telefoon.

Hieronder vind je het evenementenoverzicht van Juni.

OPGELET: In juli werken we met een aangepast schema, in verband met de zomerfeesten en BUUR’s vakantie.
Op woensdag 4 juli, om 20:00 is er weer een spellenavond bij BUUR.
Vrijdag de 13de juli kunnen we weer strijden tijdens de pubquiz en zondag 15 juli om 16:00 sluiten we het reguliere programma af met een Vinyl Muziekmiddag met het thema Rock ’n Roll. En dan is het alweer tijd voor de zomerfeesten. De hele zomerfeesten (van dinsdag 17 juli tot vrijdag 20 juli) kun je bij ons terecht voor de vierdaagse dagschotel: gegrilde kipspies met satésaus, frietjes en een lekkere salade voor 9,50. Onze reguliere daghap vervalt hiermee deze week.
Daarna zijn wij een lange week dicht, vanaf 21 juli tot en met 30 juli gaan we even met vakantie. Vanaf de 31ste ontvangen we jullie weer graag bij BUUR!