Openingstijden eetcafé BUUR:

(de keuken opent om 12:00 en sluit om 21:00)

Ma – Alleen geopend voor activiteiten (op afspraak)
Di  –  10:00 – 22:00
Wo – 10:00 – 22:00
Do –  10:00 – 22:00
Vr –   10:00 – 22:00
Za –   11:00 – 22:00
Zo –   11:00 – 22:00

Kijk voor ons dagelijks wisselende menu van de aanschuiftafel onderaan deze pagina. 

BUUR staat voor lekker eten, drinken en ontmoeten. U kunt dagelijks bij ons lunchen, borrelen en een hapje eten. Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, voornamelijk biologisch en daarnaast werken we met ‘geredde groenten’: groenten die wegens esthetische overwegingen niet meer verkocht kunnen worden op de reguliere markt, maar die nog prima te eten zijn.

BUUR vindt het erg belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom kunnen mensen  met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons eetcafé werkervaring opdoen. We stippelen samen een op maat gemaakt ontwikkeling- en begeleidingstraject uit. Ook kunnen mensen die een toekomst in de horeca ambiëren de eerste stap zetten naar de reguliere arbeidsmarkt.

Daarnaast is BUUR een belangrijke ontmoetingsplek in de wijk. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en er vor iedereen iets lekkers op de menukaart staat. Daarom bieden we door middel van onze aanschuiftafel ook mensen die minder te besteden hebben een gezonde maaltijd voor een klein bedrag.

Ook organiseren we samen met Stichting Wijkplaats BUUR en haar partners sociale en culturele activiteiten in de buurt, zodat er voor ieder wat wils is. Meer weten? Kijk dan bij Sociale BUUR voor uitleg over deze activiteiten en projecten, namen van contactpersonen en programmering.

Op alle reserveringen en activiteiten bij BUUR zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing. Deze kunt u vinden op de website van Koninklijke Horeca Nederland via deze link.