Openingstijden eetcafé BUUR:

Van zaterdag 21 juli tot en met maandag 30 juli zijn wij even met vakantie. We zien jullie weer graag vanaf 31 juli bij BUUR!

(de keuken opent om 12:00 en sluit om 21:00)

Ma – Alleen geopend voor activiteiten (op afspraak)
Di  –  10:00 – 22:00
Wo – 10:00 – 22:00
Do –  10:00 – 22:00
Vr –   10:00 – 22:00
Za –   11:00 – 22:00
Zo –   11:00 – 22:00

Kijk voor de dagelijks wisselende gerechten van het weekmenu onderaan de pagina.

Onze a-la-carte menukaart (17:00-21:00) en onze lunchkaart (12:00-16:30):

Eetcafé BUUR staat voor lekker eten, drinken en ontmoeten. U kunt dagelijks bij ons lunchen, borrelen en een hapje eten. Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, deels biologisch en waar mogelijk maken wij gebruik van ingrediënten die geschikt zijn voor consumptie maar die, om vaak esthetische overwegingen, niet meer verkocht worden op de reguliere markt.

Eetcafé BUUR vindt, net als Wijkplaats BUUR, het erg belangrijk dat iedereen mee mag doen in onze samenleving. Daarom creëren wij in ons eetcafé plekken waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring kunnen opdoen. In ons eetcafé kunnen mensen die een toekomst in de horeca ambiëren, een eerste stap zetten naar de reguliere arbeidsmarkt. Wij stippelen hiervoor, samen met de medewerker, een op maat gemaakt ontwikkeling- en begeleidingstraject uit.

Eetcafé BUUR heeft de ambitie om een belangrijke ontmoetingsplek in de wijk te worden. We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in ons eetcafé en er voor iedereen dan ook iets geschikts op de menukaart staat. Daarom bieden wij ouderen en mensen die weinig te besteden hebben een gezonde maaltijd aan voor een klein bedrag, zodat ook zij mee kunnen doen en genieten in ons eetcafé.

Eetcafé BUUR vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is in de wijkplaats. Daarom organiseren wij samen met Stichting Wijkplaats BUUR, haar partners, betrokken organisaties en de wijk verschillende sociale en culturele activiteiten en projecten. Meer weten? Kijk dan bij Sociale BUUR voor uitleg over deze activiteiten en projecten, namen van contactpersonen en programmering.

Op alle reserveringen en activiteiten bij BUUR zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing. Deze kunt u vinden op de website van Koninklijke Horeca Nederland via deze link.

Ons weekmenu in de even weeknummers:

(Dagelijks wisselende gerechten tussen 17:00 en 18:00, een dag van tevoren reserveren wordt aanbevolen!)

Ons weekmenu in de oneven weeknummers: